Bedrijfsinformatie

T.E.O.S.H is een jong bedrijf en sinds 2020 nieuw op de markt. Een interesse en passie zijn hiermee realiteit geworden, één waarin alles klein begint en het doel is om te groeien en te ontwikkelen. T.E.O.S.H is ontstaan vanuit hele duidelijke ideeën en kernwaarden en die zullen we blijven koesteren in de toekomst. De huidige productlijn is nog beperkt en zal gaandeweg uitgebreid worden tot volledige lijnen. Onze wens is dat u er bij wilt zijn vanaf het begin en door ervaring met de producten het vertrouwen heeft dat T.E.O.S.H u het best mogelijke aanbiedt. 

Missie

T.E.O.S.H voorziet in bereikbare en toegankelijke persoonlijke verzorgingsproducten, omdat de beschikking daarover een menselijk basisrecht is. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen.

Visie

Het ene recht mag nooit ten koste gaan van het recht van een ander. Daarom biedt T.E.O.S.H cosmetica aan met aandacht voor mens, dier & milieu. T.E.O.S.H doet dit vanuit de kernwaarden transparantie, recycling, gelijkwaardigheid & inclusiviteit. Het is de visie van T.E.O.S.H dat dit alles mogelijk is op basis van fair-trade, fair-pricing & fair-wageing.

Strategie

T.E.O.S.H biedt in deze tijd van informatie-overload producten aan die gericht zijn op het aanpakken van specifieke aandachtsgebieden door nauwkeurig samengestelde en uitgebalanceerde formules. Hierbij zal de naamgeving van de producten zoveel mogelijk beschrijven welk doel het product nastreeft. T.E.O.S.H houdt de product variatie zo klein mogelijk en kiest er voor om te werken met concentratiesterkten om verschillende huidtypen te ondersteunen.

Personeelsbeleid

T.E.O.S.H heeft als kernwaarden gelijkwaardigheid en inclusiviteit. Bij gelijk gebleken geschiktheid zal de voorkeur uitgaan naar iemand uit een minderheidsgroep die een extra zetje kan gebruiken kan. Op basis van de kernwaarden van T.E.O.S.H zal de beloning overeenkomstig zijn met de waarde die iemand heeft binnen de organisatie. T.E.O.S.H hanteert dus geen minimum loon of andere beperkende maatregelen. Bij T.E.O.S.H kun je rekenen op loon naar werken en de ondersteuning om verder te groeien als mens, zodat je de volgende stap in je leven kunt maken. Bij T.E.O.S.H zijn de uitgangspunten leren, leven, genieten, verantwoordelijkheid en werken. Om dit mogelijk te maken zal de basis van een contract uitgaan van drie dagen werken werken en één dag leren of maatschappelijke verantwoording nemen tegen een volwaardig full-time loon.

In het kort

maatschappelijk verantwoord
gelijkwaardig
samen
diervriendelijk
vegan

eerlijk
oprecht
open
transparant

fair
minimalistisch
balans
recyclebaar

T.E.O.S.H

KvK nummer: 80629075
IBAN: NL86INGB0006758693
BTW id: NL003467379B17